Избрери продукт с филтъра:
Наличност
Цвят трюфели
Вид трюфели
Качество

Най-добри цени за пресни трюфели

Пресни черни летни трюфели А-качество
42.00лв. без ДДС: 35.00лв.

А-качество пресни черни летни трюфели Tuber Aestivum vitt., включват трюфели с правилна форма, ..

Купи
Пресни черни летни трюфели В-качество
18.00лв. без ДДС: 15.00лв.

B-клас пресни черни летни трюфели Tuber Aestivum vitt., включват трюфели с правилна форма,..

Купи
Пресни черни летни трюфели Екстра качество
48.00лв. без ДДС: 40.00лв.

Екстра качество пресни черни летни трюфели, Tuber Aestivum vitt. включват трюфели с правилна фо..

Купи
Пресни черни летни трюфели С-качество
12.00лв. без ДДС: 10.00лв.

C-качество пресни черни летни трюфели, Tuber Aestivum vitt., включва трюфели с тегло между..

Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Качествени Пресни трюфели и продукти от truffles.bg

Пресни трюфели за уникално вкусово изживяване

Терарос ЕООД е чисто удоволствие! Като търговец на едро на трюфели, ние сме си поставили задачата да ви очароваме с нашите продукти и да ви гарантираме специален вид кулинарно удоволствие. Нашата разнообразна продуктова гама се простира от сушени и замразени трюфели, масла от трюфели и трюфелно масло до различни продукти от трюфели за обучение на кучета. Можете също да закупите пресни трюфели онлайн от нас и да придадете на любимата си храна страхотен вкус. Винаги обръщаме внимание на най-доброто качество и свежест в нашите продукти. Сътрудничеството с нашите национални и международни партньори е в основата на нашата работа, поради което асортиментът ни варира в зависимост от сезона. Нашите клиенти могат да закупят пресни трюфели от нас и да избират от различни предложения. В зависимост от това кой ценови и качествен клас предпочитате, в нашата онлайн търговия ще намерите продукти с A-качество, B-качество, C-качество и най-високо качество. Разликата между различните качества на пресните трюфели е само в размера и формата. Трюфелите не се различават по вкус и аромат. Гарантираме ви справедливо съотношение цена-качество и селекция от продукти, които ви подхождат.


Терарос ЕООД Ви предлага следните видове трюфели:

Бял трюфел - Tuber Magnatum pico
Черен зимен Френски трюфели - Tuber Melanosporum
Черен летен трюфел - Tuber Aestivum
Черен Есенен трюфел – Tuber Uncinatum
Бял пролетен трюфел - Tuber Albidum pico
Черен зимен трюфел - Tuber Brumale
Черен зимен гладък трюфел - Tuber Macrosporum
Черен зимен трюфел – Tuber Mesentericum


В зависимост от вашия вкус, при нас ще намерите пресни трюфели онлайн, които имат интензивен аромат и ще превърнат вашето ястие в кулинарно вкусово изживяване. Свържете се с нас, за да разберете за свойствата на нашите продукти, за да изберете подходящия за вас вид.


Поръчайте висококачествени пресни трюфели онлайн

Правилният избор на съставки е от съществено значение за едно ароматно ястие. С нашите продукти ние искаме да ви покажем разнообразието от интензивност на вкуса и аромати, които природата може да предложи. Нашият екип от гастрономи споделя страстта си към необикновени вкусови изживявания и ще се радва да ви помогне, ако имате въпроси относно нашата гама. Свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти или намерете информация за поръчки, доставка и начини на плащане на нашия уебсайт. Очакваме с нетърпение да чуем от вас и ще се радваме да ви помогнем да намерите пресен трюфел, който отговаря на вашия вкус.