Паста и пресни трюфели
01 May

Паста и пресни трюфели

Публикувано от: Rostislav Прочетено: 1175 Коментари: 0

50g пресни черни Перигорд трюфели

200 гр. сушени макаронени изделия, Пенне или Фарфале

50g твърдо сирене Parmigiano или Grana Padano

50 гр. масло от черен трюфел

2 с.л. екстра върджин зехтин

В купа за смесване на продуктите настържете ситно ренде сиренето, две трети от пресните трюфели и добавете маслото и зехтина. Разбъркайте добре и леко затоплете в тиган с плоско дъно, докато маслото стане течно.

В малка тенджера със солена вода сварете макароните. Изцедете макароните, след това поставете пастата в тенджерата с настърганите трюфели. Добавете настърганото сирене и маслото от трюфели  и разбъркайте внимателно.

Донесете на масата и за големия финал нарежете на тънки "филийки" останалите пресни трюфели

Свързани продукти

Зехтин с бял трюфел
9.00лв. Ex Tax: 7.50лв.

Студено пресовано маслиново олио съчетано с неповторим аромат на бели трюфели. Подходящ за овкусяване на салати, предястия и основни храни. Успешно се комбинира с яйца, сосове, пюре, ризото...Съставки: екстра върджин зехтин, Tuber Magnatum pico, аромат 2%Годност: 18 месецаПроизход: ИталияValori nutrizionali med/Nutritional values average x 100 ml.Зехтин с бял трюфелEnergia/Energy3762,00 kJEnergia/Energy kcal899,00 KcalGrassi (lipidi) tot./Total Fats99,90 gGrassi Saturi/saturated14,46 gCarboidrati/Carbohydrates0,00 gZuccheri/Sugars0,00 gProteine/Proteins0,00 gSale/Salt0,00 g..

Купи
Салца тартуфата
8.00лв. Ex Tax: 6.67лв.

Класически италиански традиционен продукт, по известен със своето италианско име Салца тартуфата.  Представлява букет от култивирани печурки, слънчогледово олио, летен трюфел и аромати, приготвени по класическа рецепта от района на умбрия. Подходящ за специалните моменти като разядка към почти всички предястия.Срок на годност: 36 месеца. След отваряне се съхранява в хладилник 5-7 денаСъдържание: Култивираните гъби - Печурка (Agaricus bisporus), слънчогледово масло, летен трюфел (Tuber Aestivum vii) 3%, сол, черен пипер, чесън, трюфел аромат.Произведен в Италия.Хранителни стойности на 100 грамаСалца тартуфатаЕнергия kJ705,01 kJЕнергия kcal168,09 KcalОбщо мазнини16,46 gНаситени мазнини1,84 gВъглехидрати1,21 gЗахари1,21 gProteine/Proteins0,18 gСол1,71 g..

Купи
Ренде за трюфели от неръждаема стомана
36.00лв. Ex Tax: 30.00лв.

Има възможност за регулиране на дебелината за нарязване на трюфели, което и много удобно за нарязване на тънки резенчета. Изключително удобно за всяка кухня. Също така може да се използва за нарязване на твърди сирена като пармезан..

Купи

Напиши коментар

Блог категории