Тел: 089-839-1323 Информация за актуални изкупни цени: 0887-929-000
 

Общи условия за ползване

Добре дошли в www.truffles.bg

 

Ние ще Ви доставим висококачествени храни от световна гурме кухня.  


Политика за Доставка


Поради изисквания за температурен режим на съхранение на някой от нашите продукти, всички Поръчки се изпращат чрез Еконт Експрес, със срок на доставка 24/48 часа. Храните за който е необходим контролиран температурен режим ще бъде опаковани в специални хладилни кутии, поддържащи определена температура по време на транспортиране. 


Как се изчислява доставката?


Цената за доставка е фиксирана за услугите "Доставка до офис на куриер - 6лв. и за услугата Доставка до адрес на клиента - 9лв.


Заплащане на поръчката?


Вие ще можете да заплатите направената поръчка чрез услугата наложен платеж на куриера.


Кога поръчката ми ще се достави?


www.truffles.bg обработва всички поръчки за следващия ден, поръчка направена от Понеделник до Четвъртък, ще бъде доставена на следващия работен ден, без официални празници. Поръчка направена Събота и Неделя ще бъдете изпратена в Понеделник.


Доставка за следващия ден е на разположение за поръчки, направени онлайн до 15 часа.


Как се доставя поръчката ?


След като получим Вашата поръчка, ние внимателно я опаковаме и подготвяме за доставка ако е нужно използваме специални транспортни кутии за да се гарантира необходимия температурен режим.


Телефон: 089-839-1323 (от понеделник до петък от 11:00 до 17:00)


Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Име
Email