Тел: 089-839-1323 Информация за актуални изкупни цени: 0887-929-000
 

Доставка и срокове

Добре дошли в www.truffles.bg 


Ние ще Ви доставим висококачествени храни от световна гурме кухня.  


Политика за Доставка


Поради изисквания за температурен режим на съхранение на някой от нашите продукти, всички Поръчки се изпращат чрез Еконт Експрес или Спиди със срок на доставка 24/48 часа. Храните за който е необходим контролиран температурен режим ще бъде опаковани в специални хладилни кутии, поддържащи определена температура по време на транспортиране. 


Как се изчислява цената за доставката?


Цената за доставка се изчислява въз основа на действащата тарифа на съответната куриерска фирма на база тегло и размери на пратката. Стойността на доставката се заплаща от клиента на куриерската фирма.

 

Заплащане на поръчката?


Вие ще можете да заплатите направената поръчка чрез услугата наложен платеж на куриера. 


Кога поръчката ми ще се достави?


www.truffles.bg обработва всички поръчки за следващия ден, поръчка направена от Понеделник до Петък, ще бъде доставена на следващия работен ден, без официални празници. Поръчка направена Събота и Неделя ще бъдете изпратена в Понеделник.


Доставка за следващия ден е на разположение за поръчки, направени онлайн до 16:00 часа.


Как се доставя поръчката ?


След като получим Вашата поръчка, ние внимателно я опаковаме и подготвяме за доставка, ако е нужно използваме специални транспортни кутии за да се гарантира необходимия температурен режим.Информация за проследяване


Номера за проследяване на информацията и движението на Вашата поръчка ще бъде изпратен по електронната поща на имейл адреса, който сте дали в поръчката си.


Телефон: +359 888 284 092 (от понеделник до петък от 11:00 до 17:00)  или Email: info@truffles.bg, между 11:00 ч. и 17:00 ч., за да разберете за статуса на Вашата поръчка.
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Име
Email